Mode

Grootste modetrends om naar te winkelen

witte jurk

Als geen enkele vrouw ooit met een peuter of straten te maken had, zou haar hele garderobe misschien gevuld zijn met dromerige witte jurken van kant en linnen, en alles mooi. Af en toe kunnen we leven zoals we dromen, nietwaar?

Neon kleding

Neutralen hebben de kleermakersshow geleid en hoewel ze geen tekenen van buiging vertonen, komen gewaagde tinten, namelijk neons, met een pop de scène binnen. Zoals het er nu uitziet, houden we ervan om de twee te combineren – markeerstiftachtige stukken tegen ingetogen kaki’s. Maar als de felroze jurk zich aandient, bereid je dan voor op een entree.

Mega tassen

Na zoveel seizoenen van de ongelooflijke krimpzak – inclusief stijlen die zo klein zijn dat ze verdubbelden als kettingen – geven ontwerpers meisjes onderweg een uitstel. Voor degenen die hun athleisure, siliconen waterflessen en laptops graag bij zich willen houden, heb je geluk. De boodschap is duidelijk: hoe groter de tas, hoe chiquer – en hoe meer je kunt dragen.

Brede laars

We hebben skinny jeans vervangen door boyfriend-jeans, vervangen door skaterjeans uit de jaren 90. En hoewel al die stijlen nog steeds draagbaar zijn, is de denim die je nu aantrekt opnieuw de almachtige bootcut. Deze klassieke stijl heeft een opleving gemaakt in een donkere wassing met een hoge taille – wat betekent dat het een beter uithoudingsvermogen heeft en de investering zeker waard is.

Goed oud leer

Geweldige stukken echt en kunstleer – van blazers tot broeken tot maxirokken – zijn nu het hele jaar door nietjes. Beschouw ze als een boterachtige eenstapsgids om er superrijk uit te zien.

18,925 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like