Mode

Hoe draag je gouden kettingen met stijl?

Heb je ooit je outfit willen versterken, maar wist je niet precies hoe je dat moest doen? Sieraden zijn een van de meest subtiele en indrukwekkende manieren om je ensemble een extra dimensie te geven. Accessoires voor mannen zijn enkele van de meest onderschatte stijlkeuzes, maar dit jaar gaat dat veranderen. Als je klaar bent om iets nieuws uit te proberen en de lat hoger legt bij het opstaan, probeer dan deze opties. Een stevige ketting voegt een zekere rand toe aan je kleding zonder het te overdrijven, en ze staan geweldig bij iedereen. Hier zijn de beste manieren om gouden kettingen stijlvol te rocken.

Outfits met gouden kettingen

Verhoog je outfit met een echte gouden ketting. Deze tint past goed bij elke andere kleur, dus je kunt hem voor elke gelegenheid gebruiken. Draag een effen wit T-shirt met een enkele ketting of leg ze op elkaar voor een complexe esthetiek. Voeg in de winter een trenchcoat toe in een vergelijkbare tint voor een goed afgerond en holistisch gevoel. Dit is een geweldige manier om een ensemble op te poetsen zonder het te overdrijven.

Geef een traditionele draai aan een traditioneel sieraad met een stevige ketting. Van een lunch met de jongens tot een eerste date, je kunt een outfit omhoog of omlaag kleden door dit eenvoudige accessoire toe te voegen. Maak het los van onder je shirt, zodat het opvalt en voeg wat complexe lagen toe aan het ensemble door een coltrui, een halsdoek of een bedrukt T-shirt te laten schommelen. Mix en match verschillende soorten stijlen, zodat u een strakke en tijdloze esthetiek kunt creëren.

Niet alle sieraden hoeven dik te zijn – een dunne ketting is een geweldige manier om het accessoire-spel binnen te gaan zonder overboord te gaan. Deze subtiele en lichtgouden ketting past goed bij een poloshirt, bedrukt breiwerk of een trenchcoat – laat het aan het sleutelbeen hangen voor een echt stijlvol gevoel. De kunst van een dun stuk als dit voegt een gevoel van haute couture en tijdloos maatwerk toe aan je outfit, waar je ook heen gaat. Het is ook delicaat genoeg voor dagelijks gebruik.

Experimenteer met verschillende lengtes en tinten goud door kettingen op elkaar te leggen. Van wit naar geel, u kunt wisselen en wisselen om de perfecte combinatie van accessoires te vinden. Je kunt een traditioneel pak met een T-shirt dragen en je look een boost geven door een aantal kettingen te dragen. Probeer iets dat op je sleutelbeen zit, of neem het helemaal door het op je borst te laten komen.

16,436 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like