Reizen

Roquetas de Mar, een veilige gok voor deze zomer

Meer dan 16 kilometer brede en goed onderhouden stranden, een rijke gastronomie en een breed toeristisch aanbod zijn de belangrijkste garantie van Roquetas de Mar

Het toerisme beleeft al een paar dagen een nieuwe realiteit over de hele planeet. Spanje en Europa als geheel waren een van de eerste gebieden die de pandemie leden, maar ook herstelden. Zodra een groot deel van de beperkingen die nodig zijn om de gezondheid van de burgers te behouden, is overwonnen, opent zich een nieuw scenario voor iedereen: we keren terug naar de straten, naar bars en plannen vakanties. Dit jaar zet het zich in voor het nationale, in veilige bestemmingen zoals Roquetas de Mar (Almería).

Deze provincie, die een van de laagste besmettingspercentages heeft gehad door het coronavirus, presenteert zichzelf als een oase van gezondheid en veiligheid voor haar inwoners. En bovendien is de kust van Almería altijd synoniem geweest voor kwaliteitstoerisme, verre van overbevolking, met een natuurlijk en authentiek aanbod, ideaal om met het hele gezin van te genieten. Roquetas de Mar is het belangrijkste toeristische centrum en is veranderd in een nationale en internationale referentiebestemming voor de kwaliteit van de stranden, het gastronomische, hotel-, commerciële, vrijetijds- en serviceaanbod van allerlei aard.

Een natuurlijk paradijs

Een andere van de belangrijkste attracties is onder water. De rijkdom van de zeebodem met uitgestrekte Posidonia-weiden is een van de juwelen van onze Middellandse Zee. De onderwateractiviteiten kunnen worden aangevuld met een rondleiding door het Aar-klaslokaal en het aquarium. Genieten van zeilen of watersporten (windsurfen, kajakken, kitesurfen, jetski’s, peddelsurfen …) kan een goed plan alleen zijn, als koppel of voor het hele gezin.

897 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like