Tech

De auto als service: Toyota lanceert zijn autoverhuur- en betalingsservice opnieuw onder het wereldwijde merk Kinto

Toyota kondigde de lancering aan van Kinto, het bedrijf dat elk uur of dagelijks een auto huurt, op aanvraag en zonder het te bezitten. Tot nu toe bekend als Toyota Mobility Services, biedt de catalogus van het Japanse bedrijf nu in Argentinië de mogelijkheid van een maandelijks of jaarlijks abonnement op een auto of vrachtwagen met een vast abonnement.

Op deze manier is Kinto het uniforme wereldwijde merk van Toyota voor de mobiliteitsdienst die in Argentinië bekend staat als Toyota Mobility Services, gericht op het leveren van voertuigen voor mensen die geen auto willen kopen of onderhouden, of die al een auto hebben en ze moeten om een bepaalde reden een andere gebruiken.

Toyota Mobility Services (nu bekend als Kinto), gelanceerd in november 2018 in Argentinië, heeft al 19.000 gebruikers en heeft tot nu toe bijna 7.500 verhuurcontracten geregistreerd. Met een netwerk dat is gebaseerd op officiële Toyota-dealers in Argentinië en enkele YPF-tankstations, heeft het digitale platform van Toyota ongeveer 44 stations voor het ophalen en terugbrengen van voertuigen in het hele land, in een toepassingsgerichte service mobiel voor iOS- en Android-telefoons (Google Play).

Vanaf nu worden de uur- of dagverhuurdiensten van Toyota Mobility Services onderdeel van Kinto binnen de Kinto Share-service.

“Zo heeft 73 procent van onze klanten al een andere auto en wordt het gewoonlijk gebruikt voor vrije tijd en vakanties. Deze dienst wordt ook gebruikt voor arbeidskwesties en om een ander voertuig te vervangen”, zegt Gabriel Madero. , verantwoordelijk manager van Kinto voor Argentinië.

Voor deze herlancering zit de nieuwigheid in de Kinto Flex-service, een abonnementsmodaliteit met vaste maandelijkse kosten voor langdurig gebruik van een voertuig, in tegenstelling tot Kinto Share.

Volgens Toyota is Kinto Flex een abonnement waarmee de onderhouds-, patent- en verzekeringskosten kunnen worden gebundeld in één maandelijkse betaling, met de mogelijkheid om te kiezen voor een ander voertuig volgens de behoeften van de klant. “Kinto Flex maakt het digitaal beheren van een persoonlijk contract mogelijk voor elke gebruiker, die een compacte Etios kan gebruiken om te werken en een busje voor de feestdagen,” voegde Madero toe over de service die voor het einde van het jaar beschikbaar zal zijn.

Verkrijgbaar in meer dan 18 landen wereldwijd met verschillende soorten mobiliteitsdiensten, zal het mobiliteitsvoorstel van Toyota ook de Kinto One-dienst in Argentinië aanbieden, waarmee wagenparken voor kmo’s en professionals kunnen worden beheerd.

1,904 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like