Wonen

Computertoepassingen en nieuwe constructieve oplossingen voor uw huis

Connectieve mechanismen

Simon zet in op de digitalisering – vriendelijk en niet-invasief – van ruimtes met iO, een app, beschikbaar voor alle soorten smartphones, ontworpen om vanaf de mobiel elke functie aan te passen die beschikbaar is in de collectie van Simon 100-verbindingsmechanismen. Deze nieuwe tool maakt het mogelijk, op een veilige en intuïtieve manier de verlichting in een kamer variëren, het verbruik regelen, een aanwezigheidssimulator ontwikkelen, lichtscènes creëren die verschillende toepassingen van de ruimte mogelijk maken …

Vragen om te stellen

Welke rol spelen ramen in huis? Ze zijn de bron van natuurlijk licht en het enige deel van het gebouw dat thermische verliezen en winsten beïnvloedt, een fundamenteel element voor meer energie-efficiëntie.

Verbetert goede ventilatie de luchtkwaliteit? Ja, het wordt steeds noodzakelijker. Een gezin van vier personen kan 8 tot 10 liter vocht aan het milieu toevoegen door activiteiten te doen zoals koken, schoonmaken … De ramen twee tot vier keer per dag openen is voldoende om een optimale luchtkwaliteit te bereiken.

ramen

Welke rol spelen ramen in huis? Ze zijn de bron van natuurlijk licht en het enige deel van het gebouw dat thermische verliezen en winsten beïnvloedt, een fundamenteel element voor meer energie-efficiëntie.

Het is tijd om op te staan

Maar zonder schrik en op de meest natuurlijke manier mogelijk. Philips presenteert een vernieuwd model van zijn lichtgevende Sleep & Wake-up Somneo-wekker, waarvan het licht varieert in intensiteit en kleur voordat het alarm afgaat om de zonsopgang na te bootsen, en heeft ook een schemerfunctie om de slaap te vergemakkelijken. Bovendien kunt u verschillende ontspannende geluiden en verschillende helderheidsniveaus aanpassen en als leeslamp gebruiken.

Panoramisch glas

De nieuwe generatie beglazingen openen het interieur voor een onbelemmerd uitzicht, vervagen de lijn van binnen naar buiten en behouden perfecte thermische en akoestische isolatie. Zoals in het Cingle 30-huis, ontworpen door de architect Daniel Isern. De hoogwaardige hoekglijbanen behoren tot het Artyal-systeem van Technal, waarmee platen tot 1.200 kg en een hoogte van 3,5 m soepel kunnen worden verplaatst, met verticale stijlen van slechts 38 of 26 mm zichtbaar aluminium en profielen van frame verborgen op de site. De bladeren kunnen volledig worden geopend en verbinden de woonkamer met het terras en met het hele landschap.

20,047 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like