Wonen

Zalen ingericht in de beste stijl

Zich ervan bewust dat de ingang van een huis een cruciale eerste indruk maakt, tonen de interieurontwerpers fantastische middelen om van deze ruimte een concentraat van de beste decoratie te maken.

Een fantastisch glas in lood raam

Bij de restauratie van dit 18e-eeuwse Parijse huis, uitgevoerd door Marion Collard, zijn de originele elementen bewaard gebleven die het zijn unieke karakter geven, zoals dit glazen raam bij de ingang. Als meubel volstaat een eenvoudige ladekast in Scandinavisch design.

Geïmproviseerde galerij

Eigenaars van Tagomago hebben de galerij verplaatst
van kunst aan uw huis creëren van suggestieve composities. Hier, in de hal, op de Ikea-console, foto’s van Maite Caramés en op de vloer werken van Raimon Solá en Caleb Charland.

Set van twee delen

Soledad Suárez de Lezo heeft voor dit project gekozen voor de symmetrie van de Chinese consoles met een stenen blad, door Goya Subastas; in de grote zonnespiegels, door William Yeoward; en in de kristallen lantaarns met koralen, door Anmoder.

Ontwerpen met karakter

De architect en interieurontwerper Ignacio García de Vinuesa heeft een uiterst elegante entree bedacht met een art-decotafel in wortelhout uit de moderne tijd en een spectaculaire gouden lamp uit de jaren 60. De bank is van de vlooienmarkt van Parijs.

Kleine woonkamer

Marta Castellano-Mas heeft van de hal een heel gezellige hoek gemaakt met een Lefliving rocker, de Flos 265 wandlamp en een cederhouten tafel, ontworpen door de decorateur zelf.

Verrassend effect

Majestueus bovenop Knoll’s trio Bertoia-stoelen, verwelkomt een genaturaliseerde pauw van een antiekhandelaar u op deze verdieping, vergezeld van een intrigerend schilderij van Jean Faucheur. Een idee van architectuur.

12,564 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like